Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Covid revalidatie

Mensen die zich verzwakt voelen na een corona besmetting kunnen zich optrainen bij een fysiotherapeut. Vaak zijn mensen zowel lichamelijk als mentaal zwak na een besmetting. Daarom krijgen deze groep patienten 50 behandelingen uit de basisverzekering met eventueel een verlenging hiervan. Hier is wel een verwijzing van de huisarts voor nodig. Een ziekenhuis opname is niet perse nodig. Als je thuis in quarantaine bent geweest kom je hier ook voor in aanmerking. Meer informatie nodig? Neem can contact met ons op voor al je vragen.

Laat je behandelen bij een jonge, innovatieve praktijk!

Bij FysiCo bieden we vele verschillende behandelingen op het gebied van fysiotherapie aan. Of je nu op zoek bent naar taping na een sportblessure of hulp bij revalidatie, wij zijn je volledig van dienst. Wij zijn van 06.30 uur ’s ochtends tot ’s avonds laat open, zodat je zelfs buiten werktijd bij ons terecht kunt. Ook organiseert FysiCo vrijblijvende inloopspreekuren in de weekenden. Met een team van jonge, innovatief denkende fysiotherapeuten zijn wij u uitstekend van dienst. Bel vandaag nog voor het inplannen van de intake voor jouw dry needling naar 078-2001620, dan plannen we deze in op onze praktijk in Dordrecht of bij u thuis.

        AFSPRAAK MAKEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren