Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Corona revalidatie

Mensen die zich verzwakt voelen nadat ze besmet zijn geraakt met corona, kunnen bij FysiCo in Dordrecht terecht voor een revalidatie. Vaak zijn mensen zowel lichamelijk als mentaal zwak na een besmetting. Het is daarom belangrijk om na een besmetting met corona goede begeleiding te krijgen bij de revalidatie van een ervaren fysiotherapeut. Het

Heb je corona gehad en heb je hulp nodig bij jouw revalidatie? Wij staan voor je klaar!

Patiënten die besmet zijn geweest met corona en behoefte hebben aan een revalidatie zijn van harte welkom bij FysiCo in Dordrecht. Omdat een besmetting soms een zware nasleep kan hebben, krijgt deze groep patiënten 50 behandelingen uit de basisverzekering met eventueel een verlenging hiervan. De enige eis die hieraan verbonden is, is dat een verwijzing van de huisarts nodig is. Het is niet per se nodig om een ziekenhuisopname te hebben gehad, ook als je thuis in quarantaine hebt gezeten met corona kom je ook in aanmerking voor de revalidatie.

Laat je behandelen bij een jonge, innovatieve praktijk!

Bij onze praktijk bieden we vele verschillende behandelingen op het gebied van fysiotherapie aan. Of je nu op zoek bent naar taping na een sportblessure of hulp bij revalidatie bij een nieuwe heup, wij zijn je volledig van dienst. Wij zijn van 06.30 uur ’s ochtends tot ’s avonds laat open, zodat je zelfs buiten werktijd bij ons terecht kunt. Ook organiseren we vrijblijvende inloopspreekuren in de weekenden. Met een team van jonge, innovatief denkende fysiotherapeuten zijn wij u uitstekend van dienst.

Neem contact met ons op

Bel vandaag nog voor het inplannen van een intake voor fysiotherapie in Dordrecht. Je bereikt ons door te bellen naar 078-2001620 of door een e-mail te sturen naar info@fysicodordrecht.nl. Je kunt ook eenvoudig het afsprakenformulier invullen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie of bij vragen.

AFSPRAAK MAKEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren