Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Medische fitness bij Fysico Dordrecht

Voor revalidatie na een operatie kom je fysiotherapie volgen bij FysiCo in Dordrecht. In onze praktijk staan we voor pure fysiotherapie. Als jonge, innoverende onderneming willen we jou helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt. Wij begeleiden jouw revalidatie na je operatie zodoende met fysiotherapie, in een van de luxe behandelruimtes van onze praktijk in Dordrecht.

Volg fysiotherapie voor jouw revalidatie na een operatie bij ons in Dordrecht

Als fysiotherapeuten zijn wij specialisten in het bewegend menselijk lichaam. Als je niet langer in staat bent om fysieke activiteit te leveren, angst hebt om je te bewegen, je weer meer in beweging wilt komen of wanneer je een bewegingsbeperking in je gewrichten hebt, kunnen wij je uitstekend helpen. Wij beginnen het traject fysiotherapie voor revalidatie na je operatie altijd met een intake, doorgaans bij ons in de praktijk in Dordrecht. Mocht je de voorkeur hebben voor een intake aan huis, dan kunnen we je uiteraard hierin tegemoet komen. In het intakegesprek stellen we een behandelstrategie op die zal bestaan uit de manuele behandeling in combinatie met, indien nodig, specifieke behandelingen zoals sport taping. Dit zal de basis vormen voor jouw verdere traject.

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

Onze praktijk in Dordrecht biedt jou altijd een prettige dienstverlening, ook als het revalidatie betreft. Zo zijn wij doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend en kan je in het weekend vrijblijvend gebruik maken van onze inloopspreekuren. De oefenzaal is de hele dag geopend voor patiënten; zo kun je wanneer je dat het beste uitkomt werken aan je (rug)klachten. Graag jouw intake inplannen? Hiervoor kun je ons telefonisch bereiken op 078-2001620. Wacht niet met jouw revalidatie na het ondergaan van een operatie, maar plan deze gelijk in onze praktijk in Dordrecht.

MEER WETEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren