Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Medische fitness bij Fysico Dordrecht

Bij FysiCo staan we voor pure fysiotherapie.  Wij zijn een jonge innoverende onderneming en willen jou in onze luxe behandelruimtes weer laten doen wat je zou willen.

De fysiotherapeut is specialist in het bewegend lichaam. Wij kunnen helpen als je niet langer in staat bent om fysieke activiteit te leveren, als je angst hebt om te bewegen, als je weer in beweging wilt komen of wanneer er zich een bewegingsbeperking voordoet in de gewrichten.

In het intakegesprek maken we een behandelstrategie, die zal bestaan uit de manuele behandeling in combinatie met, indien nodig, specifieke training. Dit zal de basis vormen voor het verdere traject.

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren