Medische fitness in Dordrecht

Tijdens je revalidatie kom je medische fitness volgen bij FysiCo in Dordrecht, vlakbij Papendrecht. Wij zijn dé specialist die jou begeleidt in je herstel na een operatie. Als jonge, innoverende onderneming helpen we jou, zodat je zo snel mogelijk weer kunt doen wat je wilt, zonder bewegingsbeperkingen. We begeleiden je tijdens je revalidatie met medische fitness in een van de luxe behandelruimtes van onze praktijk. Hier bieden wij een fijne, rustige plek om optimaal aan je herstel te werken!

Volg medische fitness voor jouw revalidatie

Bij onze fysiotherapeut in Dordrecht zijn we gespecialiseerd in het bewegend menselijk lichaam. Wanneer je bijvoorbeeld niet langer in staat bent om fysieke activiteit te leveren na een operatie, veel angst hebt om je te bewegen of juist weer meer in beweging wilt komen laat je je door ons team helpen. Wij beginnen het traject voor revalidatie altijd met een intake, doorgaans bij onze praktijk. Mocht je de voorkeur hebben voor een intake aan huis, dan kunnen we je hierin uiteraard tegemoetkomen. Tijdens het intakegesprek stellen we een behandelstrategie op die zal bestaan uit de manuele behandeling in combinatie met, indien nodig, specifieke behandelingen zoals shockwavetherapie. Ook behoort sporttaping tot de mogelijkheden. Dit zal de basis vormen voor jouw verdere traject. Lukt het je na je revalidatie nog niet om zelfstandig te fitnessen? Wij bieden ook fysiofitness aan, naast onze medische fitness. Hierin begeleiden we je tijdens het bewegen.  

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

FysiCo biedt altijd een prettige dienstverlening op het gebied van medische fitness, ook als het een revalidatie betreft. Zo zijn wij doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend en kan je in het weekend vrijblijvend gebruik maken van onze inloopspreekuren. De oefenzaal is de hele dag geopend voor patiënten; zo kun je wanneer je dat het beste uitkomt werken aan lichamelijke klachten zoals je (rug)klachten. Wil je graag een afspraak maken voor medische fitness? Je bereikt ons door te bellen naar 078-2001620 of stuur een e-mail naar info@fysicodordrecht.nl.

MEER WETEN?