Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Medische fitness bij FysiCo Dordrecht

Voor revalidatie kom medische fitness volgen bij FysiCo in Dordrecht: dé specialist die jou begeleidt in je herstel na een operatie. In onze praktijk staan we voor pure fysiotherapie. Als jonge, innoverende onderneming willen we jou helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt. Wij begeleiden jouw revalidatie zodoende met medische fitness, in één van de luxe behandelruimtes van onze praktijk in Dordrecht: een perfecte plek om optimaal aan je herstel te werken.

Volg medische fitness voor jouw revalidatie bij dé praktijk in Dordrecht

Als fysiotherapeuten zijn wij specialisten in het bewegend menselijk lichaam. Als je niet langer in staat bent om fysieke activiteit te leveren na een operatie, veel angst hebt om je te bewegen, je weer meer in beweging wilt komen of wanneer je een bewegingsbeperking in je gewrichten hebt, laat je je door onze praktijk in Dordrecht helpen. Wij beginnen het traject voor revalidatie altijd met een intake, doorgaans bij onze praktijk in Dordrecht. Mocht je de voorkeur hebben voor een intake aan huis, dan kunnen we je uiteraard hierin tegemoet komen. In het intakegesprek stellen we een behandelstrategie op die zal bestaan uit de manuele behandeling in combinatie met, indien nodig, specifieke behandelingen zoals sporttaping of shockwavetherapie. Dit zal de basis vormen voor jouw verdere traject. Ook fysiofitness is mogelijk bij ons. Dit traject is geschikt als je na jouw revalidatie nog niet in staat bent om zelfstandig te fitnessen.

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

Onze praktijk in Dordrecht biedt jou altijd een prettige dienstverlening op het gebied van medische fitness, ook als het revalidatie betreft. Zo zijn wij doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend en kan je in het weekend vrijblijvend gebruik maken van onze inloopspreekuren. De oefenzaal is de hele dag geopend voor patiënten; zo kun je wanneer je dat het beste uitkomt werken aan je (rug)klachten. Graag een afspraak maken voor jouw medische fitness bij ons in Dordrecht? Je bereikt ons door te bellen naar 078-2001620 of stuur een e-mail naar info@fysicodordrecht.nl. Het is ook mogelijk om eenvoudig het afsprakenformulier in te vullen.

MEER WETEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren