Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Shockwave 

Tijdens onze fysiotherapeutische behandelingen in Dordrecht passen we soms ook shockwave therapie toe. Shockwave therapie kan erg goed helpen tegen peesverkalkingen en irritaties of ontstekingen als gevolg hiervan.

Shockwave therapie is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne fysiotherapiepraktijk. Keer op keer toont wetenschappelijk onderzoek aan dat shockwave therapie een zeer effectieve methode is om een scala aan spier-pees klachten te behandelen. Het aantal shockwave indicaties groeit zelfs nog steeds!

Aan deze shockwave therapie zit een kleine toeslag van €10 verbonden. De rest zullen we bij uw zorgverzekeraar declareren.

MEER WETEN?

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

Onze praktijk in Dordrecht biedt jou altijd een prettige dienstverlening, ook als het revalidatie betreft. Zo zijn wij doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend en kan je in het weekend vrijblijvend gebruik maken van onze inloopspreekuren. De oefenzaal is de hele dag geopend voor patiënten; zo kun je wanneer je dat het beste uitkomt werken aan je (rug)klachten. Graag jouw intake inplannen? Hiervoor kun je ons telefonisch bereiken op 078-2001620. Wacht niet met jouw revalidatie na het ondergaan van een operatie, maar plan deze gelijk in onze praktijk in Dordrecht.

Laat je behandelen bij een jonge, innovatieve praktijk!

Bij FysiCo bieden we vele verschillende behandelingen op het gebied van fysiotherapie aan. Of je nu op zoek bent naar taping na een sportblessure of hulp bij revalidatie, wij zijn je volledig van dienst. Wij zijn van 06.30 uur ’s ochtends tot ’s avonds laat open, zodat je zelfs buiten werktijd bij ons terecht kunt. Ook organiseert FysiCo vrijblijvende inloopspreekuren in de weekenden. Met een team van jonge, innovatief denkende fysiotherapeuten zijn wij u uitstekend van dienst. Bel vandaag nog voor het inplannen van de intake voor jouw dry needling naar 078-2001620, dan plannen we deze in op onze praktijk in Dordrecht of bij u thuis.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren