Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Shockwave in Dordrecht

Shockwave is één van de behandelingen die de specialisten van FysiCo kunnen uitvoeren in onze praktijk in Dordrecht. Shockwavetherapie kan dan een onderdeel zijn van de fysiotherapeutische behandeling die je bij onze praktijk in Dordrecht ondergaat. De therapie kan erg goed helpen tegen peesverkalkingen en irritaties of ontstekingen als gevolg hiervan. Als je hier last van hebt, is het dus zeker aan te raden om een of meerdere behandelingen van onze shockwavetherapie te ondergaan bij FysiCo.

MEER WETEN?

Shockwave: een effectieve behandeling in onze praktijk in Dordrecht

Shockwavetherapie is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne fysiotherapiepraktijk en daarom behoort dit tot één van de behandelmethodes in onze praktijk in Dordrecht. Keer op keer toont wetenschappelijk onderzoek aan dat shockwavetherapie een zeer effectieve methode is om een scala aan spierpeesklachten te behandelen. Zo stimuleren shockwaves het weefherstel en stofwisseling en verbetert het de bloedcirculatie, waardoor pijn bestreden wordt. Vanwege de positieve effecten groeit het aantal shockwave-indicaties zelfs nog steeds! Aan de shockwavetherapie in onze praktijk in Dordrecht zit een kleine toeslag verbonden. Het overige bedrag declareren we bij je zorgverzekeraar.

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

Onze fysiopraktijk in Dordrecht biedt jou altijd een prettige dienstverlening, ook als het shockwavetherapie betreft. Zo kun je bij ons vanaf 06.30 uur terecht en in het weekend vrijblijvend gebruikmaken van onze inloopspreekuren. Wil je graag jouw intake inplannen voor shockwave of wellicht een andere behandeling, zoals triggerpointtherapie of de behandeling van nekklachten? Hiervoor kun je ons telefonisch bereiken op 078-2001620 of stuur een e-mail naar info@fysicodordrecht.nl. Wacht niet met het aanpakken van jouw klachten, maar plan gelijk een behandeling voor shockwave en neem contact op met onze praktijk in Dordrecht.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren