Shockwave in Dordrecht

Shockwave is één van de behandelingen die de specialisten van FysiCo kunnen uitvoeren in onze praktijk in Dordrecht, nabij Papendrecht. Shockwavetherapie kan een onderdeel zijn van de fysiotherapeutische behandeling die je bij onze praktijk ondergaat. Deze vorm van therapie helpt goed tegen peesverkalkingen en irritaties of ontstekingen als gevolg hiervan. Als je hier last van hebt, is het dus zeker aan te raden om een of meerdere behandelingen van onze shockwavetherapie te ondergaan bij onze praktijk.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Shockwave: een effectieve behandeling

Shockwavetherapie is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne fysiotherapie en daarom behoort dit tot één van de behandelmethodes die wij aanbieden. Keer op keer toont wetenschappelijk onderzoek aan dat shockwavetherapie een zeer effectieve methode is om een scala aan spierpeesklachten te behandelen. Zo stimuleren shockwaves het weefherstel en stofwisseling en verbetert het de bloedcirculatie, waardoor pijn bestreden wordt. Vanwege de positieve effecten groeit het aantal shockwave-indicaties zelfs nog steeds! Aan de shockwavetherapie die je bij onze fysiotherapiepraktijk volgt, zit een kleine toeslag verbonden. Het overige bedrag declareren we bij je zorgverzekeraar.

Profiteer van een innovatieve, brede zorg

Wil je graag shockwavetherapie volgen? Profiteer van onze prettige dienstverlening en ruime openingstijden. Je kunt al vanaf 06.30 uur ’s ochtends bij ons terecht en in het weekend maak je vrijblijvend gebruik van onze inloopspreekuren. Wil je graag een intake inplannen voor het volgen van shockwavetherapie of een andere behandeling, zoals triggerpointtherapie. Bereik ons telefonisch via 078-2001620 of stuur een e-mail naar info@fysicodordrecht.nl. Wacht niet met het aanpakken van spierklachten en laat spier-, pees- of slijmbeursontstekingen behandelen met shockwave!