Sporttaping in Dordrecht

Sporttaping passen we bij FysiCo in Dordrecht toe om vele lichamelijke ongemakken te verminderen. Klachten in je spieren of gewrichten, dan wel door het sporten of elders opgelopen, worden door deze behandeling verminderd. Het medisch tapen, dat we bij onze praktijk in Dordrecht als behandeling aanbieden, is een manier waarbij de spieractiviteit zelf meehelpt aan het herstel van blessures. Zo beweeg je beter dankzij stabilisatie en ondersteuning.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welke voordelen biedt sporttaping?

Sporttaping, ook wel medisch tapen genoemd, is een goede manier om overspannen spieren rust te geven en slappe spieren te spannen, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van sportblessures. Het medisch tapen levert diverse voordelen op. Zo worden pijn en zwellingen, zoals klachten in je gewrichten, verminderd en worden je houding en diverse spierfuncties juist verbeterd. Medisch tapen dient op de juiste manier te gebeuren, zodat het bijdraagt aan je herstel en het sportprestaties kan verbeteren. Let op: sporttaping is géén vervanging voor reguliere fysiotherapie of sportfysiotherapie. Wij bieden dit middel enkel aan ter ondersteuning van de behandelingen in onze fysiotherapiepraktijk.

Laat je behandelen door een jong en gedreven team

Sporttaping is één van de vele behandelmethodes die we in onze praktijk uitvoeren. Het medisch tapen werkt effectief in de behandeling van diverse sportklachten. Wil je graag een afspraak maken om fysio te volgen bij ons jonge en gedreven team? Bij onze praktijk profiteer je van ruime openingstijden en vrije inloopspreekuren in de weekenden. Neem dan contact met ons op via 078-2001620 of via info@fysicodordrecht.nl en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk bij ons terechtkunt.