Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sporttaping in Dordrecht

Sporttaping passen wij als sportfysio in Dordrecht toe om vele lichamelijke ongemakken te verminderen. Spier- of gewrichtsklachten, dan wel door het sporten of elders opgelopen, verlichten hiermee zeker. Taping is een manier waarbij de spieractiviteit zelf meehelpt aan het herstel van blessures. Zo beweeg je dankzij stabilisatie en ondersteuning beter.

De voordelen van sporttaping bij onze praktijk in Dordrecht

Sporttaping, ook wel medisch tapen genoemd, is een goede manier om overspannen spieren rust te geven en slappe spieren te spannen. Het levert je meerdere voordelen op. Zo worden pijn en zwellingen verminderd en worden je houding en diverse functies juist verbeterd. Als het tape op de juiste manier is aangebracht, draagt het bij aan herstel en kan het sportprestaties verbeteren. Let op: sporttaping is géén vervanging voor fysiotherapie of revalidatie, maar een middel ter ondersteuning van de behandelingen in onze praktijk in Dordrecht.

Laat je behandelen door een jong en gedreven team

Sporttaping is één van de vele behandelmethodes die we in onze praktijk in Dordrecht uitvoeren. Het is een effectief middel in de behandeling van sportblessures. Wil je een afspraak maken bij het jonge en gedreven team van FysiCo? Neem dan contact met ons op via 078-2001620 of via info@fysicodordrecht.nl en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk bij ons terechtkunt.

MEER WETEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren