Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sport taping bij fysico Dordrecht

Wij voeren meerdere behandelingen voor sportfysiotherapie uit bij onze praktijk in Dordrecht. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan taping. Deze techniek passen wij bij onze sportfysio in Dordrecht toe om vele lichamelijke ongemakken te verminderen. Spier- of gewrichtsklachten, dan wel door het sporten of elders opgelopen, worden hiermee zeker verlicht. Taping is een manier waarbij de spieractiviteit zelf meehelpt aan het herstel van blessures. Zo beweeg je dankzij stabilisatie en ondersteuning beter. Na je intake start je bij onze sportfysio in Dordrecht meteen aan jouw traject.

Sportfysiotherapie in Dordrecht voor allerhande blessures

Ons jonge team van fysiotherapeuten bestaat uit specialisten in beweging. Naast verlichting van klachten en assistentie bij het herstel na operaties, bieden wij ook advies voor mensen die sporten. Dit geldt zowel voor recreatieve en professionele sporters. Ieder traject in de sportfysiotherapie beginnen wij met een persoonlijke intake bij onze praktijk in Dordrecht. Hier brengen we in kaart welke behandelstrategie het beste past bij jouw klachten. Afhankelijk van je klachten passen we naast manuele therapie ook specifieke behandelingen zoals dry needling toe. Bij onze sportfysio in Dordrecht gaan we vervolgens samen werken aan jouw herstel en gezondheid.

Zorg dicht bij de mens

Het personeel bij onze praktijk voor sportfysiotherapie in Dordrecht staat klaar om jouw klachten te verlichten. Zo kunnen wij naast sport-gerelateerde klachten ook rugklachten verlichten. Wij maken het onze patiënten graag gemakkelijk - wij zijn bijvoorbeeld doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend tot in de avonduren. Ideaal als je lange of onregelmatige werktijden hebt. Ook kun bij ons in het weekend terecht voor een van onze inloopspreekuren. Plan jouw intake gelijk in door ons te bellen op 078-2001620. Innovatieve sportfysio FysiCo in Dordrecht verwelkomt je graag!

MEER WETEN?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren