✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysio voor COPD volgen in Dordrecht

Heb je last van COPD en wil je fysio volgen in Dordrecht, om de klachten te verminderen? Kom dan naar FysiCo in Dordrecht. In onze fijne praktijk met jonge fysiotherapeuten bieden we verschillende behandelingen aan voor allerlei klachten. Mensen met COPD hebben er baat bij om fysio te volgen, om de gezondheid op peil te houden. Wij bieden fijne begeleiding tijdens deze behandelmethode.

NEEM CONTACT OP

Voor klachten die veroorzaakt worden door COPD bieden wij fysio aan

Het volgen van fysio door patiënten met COPD is bewezen effectief. In onze fysiotherapiepraktijk krijg je hulp van ervaren fysiotherapeuten. We helpen je omgaan met COPD en werken op een verantwoorde manier aan je conditie, zodat kortademigheid kan worden tegengegaan. Ook is het bij ons mogelijk om medische fitness te volgen, waarin je begeleid wordt tijdens het sporten en bewegen. Zo worden je long- en spierfunctie zoveel mogelijk op peil gehouden, waardoor je minder last hebt van het kortademig zijn.

Maak direct een afspraak

Wanneer je last hebt van COPD is fysio een goede manier om fysiek actiever te worden. Voldoende beweging is namelijk uiterst belangrijk voor COPD-patiënten. Ben je geïnteresseerd in het volgen van fysio voor je klachten? Of heb je andere klachten aan je longen, en wil je hiervoor speciale longrevalidatie volgen? Bekijk onze mogelijkheden en meld je eenvoudig aan voor een intakegesprek via het afsprakenformulier.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha