✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Met artrose naar de fitness in Dordrecht

Toch doorgaan met fitness, wanneer je last hebt van artrose, kan met begeleiding bij ons in Dordrecht. Bij FysiCo begrijpen we hoe belangrijk het is om actief te blijven, zelfs als je kampt met artrose. Gelukkig bieden we de juiste begeleiding en faciliteiten om jou te helpen genieten van een effectieve fitnessroutine, zelfs met deze aandoening.

 

NEEM CONTACT OP

Begeleiding bij fitness voor mensen met artrose

Bij onze fysiopraktijk begrijpen we dat artrose je niet mag weerhouden van een actieve levensstijl. Daarom bieden we begeleiding bij fitness speciaal ontworpen voor mensen met artrose. Onze fitnessprogramma's zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en zijn ontworpen om je mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en je algehele welzijn te bevorderen. Medische fitness combineert de voordelen van fysiotherapie met de effecten van fitness. Ben je op zoek naar aanvullende behandelmethodes voor artrose? Wij bieden ook verschillende fysiotherapeutische benaderingen die de pijn en beperkingen kunnen verminderen. Ontdek onze fysio behandelmethodes om te zien welke opties het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. 

Maak een afspraak voor meer informatie over de behandeling

Wil je meer informatie over de behandelingen en begeleiding bij fitness, die we bieden voor artrose? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons ervaren team. We staan klaar om met jou de verschillende behandelmethoden te bespreken en een plan op maat te maken om jouw artrose effectief te beheren. Dankzij onze fysiofitness worden jouw klachten verminderd en wordt je algehele fysieke gezondheid verbeterd.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha