✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Met artrose naar de fitness in Dordrecht

Toch doorgaan met fitness, wanneer je last hebt van artrose, kan met begeleiding bij ons in Dordrecht. Bij FysiCo begrijpen we hoe belangrijk het is om actief te blijven, zelfs als je kampt met artrose. Gelukkig bieden we de juiste begeleiding en faciliteiten om jou te helpen genieten van een effectieve fitnessroutine, zelfs met deze aandoening.

 

NEEM CONTACT OP

Valpreventie draagt bij aan het herkennen van de valrisico’s

Bij onze fysiopraktijk begrijpen we dat artrose je niet mag weerhouden van een actieve levensstijl. Daarom bieden we begeleiding bij fitness speciaal ontworpen voor mensen met artrose. Onze fitnessprogramma's zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en zijn ontworpen om je mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en je algehele welzijn te bevorderen. Medische fitness combineert de voordelen van fysiotherapie met de effecten van fitness. Onze deskundige fysiotherapeuten begeleiden je tijdens elke sessie om ervoor te zorgen dat je oefeningen veilig en effectief zijn. Dit kan helpen om de symptomen van artrose te verminderen en je fysieke functie te herstellen. Ben je op zoek naar aanvullende behandelmethodes voor artrose? Wij bieden ook verschillende fysiotherapeutische benaderingen die de pijn en beperkingen kunnen verminderen. Ontdek onze fysio behandelmethodes om te zien welke opties het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

Maak een afspraak voor meer informatie over de behandeling

Wil je meer informatie over de behandelingen en begeleiding bij fitness, die we bieden voor artrose? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons ervaren team. We staan klaar om met jou de verschillende behandelmethoden te bespreken en een plan op maat te maken om jouw artrose effectief te beheren.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha