✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysio in de wijk Dubbeldam

Ben jij op zoek naar hoogwaardige fysiotherapie in de buurt van de wijk Dubbeldam in Dordrecht? Bij FysiCo begrijpen we dat toegankelijke zorg essentieel is, en daarom bieden we fysiotherapie die dicht bij huis is, in jouw vertrouwde wijk Dubbeldam. We zijn er om jou te helpen bij het herstel, de revalidatie en het behoud van jouw gezondheid, allemaal in een vertrouwde omgeving.

NEEM CONTACT OP

Fysio volgen in een praktijk in de buurt of bij jou thuis

Het aanmelden voor fysio in de wijk Dubbeldam is eenvoudig en gemakkelijk bij onze praktijk. Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden bij jouw reis naar herstel en welzijn. Of je nu in Dubbeldam woont of werkt, onze fysiotherapiepraktijk is gemakkelijk te bereiken, waardoor je snel de zorg kunt krijgen die je nodig hebt zonder ver te hoeven reizen. Wij bieden niet alleen algemene fysiotherapie, maar ook gespecialiseerde diensten zoals sportfysiotherapie. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen of gewoon wilt werken aan je sportprestaties, onze sportfysiotherapeuten staan klaar om je te helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor de behandelmethode dry needling, die gebruikt wordt om pijn te verlichten en spierfunctie te herstellen.

Profiteer van hulp in de regio

Wil je meer weten over onze behandelmethodes of specifieke zorgen bespreken? Neem dan contact met onze fysio op. Het is ook mogelijk direct een afspraak in te plannen. We begrijpen dat jouw gezondheid en welzijn belangrijk zijn en we willen ervoor zorgen dat je snel de zorg krijgt die je nodig hebt. Zo bieden we ook de mogelijkheid aan om fysiotherapie aan huis te ontvangen bij jou in de wijk. Daarnaast bieden we fysiotherapie in de aangrenzende wijk Stadspolders, zodat je altijd de juiste zorg in de buurt hebt.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha