✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysio volgen in de wijken Sterrenburg en Stadspolders

Wil jij hoogwaardige fysio ontvangen in de wijken Sterrenburg en Stadspolders in Dordrecht? Bij FysiCo begrijpen we het belang van toegankelijke zorg dicht bij huis. Daarom bieden we professionele fysiotherapie in jouw vertrouwde buurt, zodat je snel de zorg kunt krijgen die je nodig hebt.

 

NEEM CONTACT OP

Bij ons kunt u terecht voor fysio op locatie of in de praktijk

Het aanmelden voor fysio in de wijken Stadspolders en Sterrenburg is eenvoudig en snel bij FysiCo. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden bij jouw herstel en welzijn. Onze fysiotherapiepraktijk is strategisch gelegen om jou gemakkelijke toegang te bieden tot hoogwaardige zorg in deze wijken. Wij bieden niet alleen algemene fysiotherapie aan, maar ook speciale diensten, zoals manuele therapie. Daarnaast bieden we fysiotherapie in andere wijken, zoals Dubbeldam, zodat je altijd de zorg kunt krijgen die het beste bij jouw behoeften past.

Bespreek jouw behandelplan met experts

Wil jij graag fysio volgen in een van deze twee wijken? We staan klaar om de verschillende behandelmethoden te bespreken die beschikbaar zijn in onze praktijk, of het nu gaat om algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie of andere gespecialiseerde diensten. Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever zorg aan huis ontvangen? Ook dat is mogelijk. Wij bieden fysiotherapie aan huis aan in de wijken Sterrenburg en Stadspolders, voor het geval je niet in staat bent om naar onze praktijk te komen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha