✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysiotherapie bij rugklachten

Fysiotherapie is één van de weinige methoden waarmee hardnekkige rugklachten verlicht of verholpen worden. In onze praktijk van FysiCo in Dordrecht staan wij klaar om jouw rugklachten of andere pijnklachten in behandeling te nemen. Onze ruime oefenzaal biedt voldoende plek om zelfstandig oefeningen te doen. Ook kunnen onze fysiotherapeuten je behandelen in één van onze luxe behandelkamers. Door fysiotherapie te combineren met een oefentraject, zijn de therapeuten in staat om jouw rugklachten binnen afzienbare tijd te verlichten.

 

NEEM CONTACT OP

Bij ons volg je fysiotherapie om rugklachten te verminderen

Onze therapeuten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij gezond en fit door het leven gaat. We stellen samen met jou realistische doelstellingen op, waar we vervolgens gezamenlijk mee aan de slag gaan. We hebben verschillende behandelkamers voor de fysiotherapie voor je rugklachten. Ook kun je in de oefenzaal aan de slag gaan met diverse oefeningen. Wij behandelen echter meer dan enkel rugklachten; ook vele andere pijnklachten worden verlicht met behulp van fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan gewrichtsklachten. Heb je nog verdere zorg nodig? Dankzij onze contacten met diverse zorginstellingen in de regio, kunnen we je hierin uitstekend voorzien. Dat is wel zo prettig als je een specialistische behandeling nodig hebt, zoals dry needling.

Kies voor onze jonge praktijk

Bij onze praktijk voor fysiotherapie kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor het laten behandelen van rugklachten. Ook voor andere vormen van fysio, zoals een revalidatie na corona, kom je naar onze praktijk. Wij bieden daarnaast vrijblijvende inloopspreekuren in het weekend. Ons team van fysiotherapeuten is jong, enthousiast en zeer kundig. Zij staan altijd klaar om jou te helpen bij je hersteltraject. Ben je geïnteresseerd en wil je graag jouw intake inplannen? Vul dan ons afsprakenformulier in.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha