✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Manuele therapie in Dordrecht

Ben je op zoek naar effectieve manuele therapie in Dordrecht? Bij FysiCo begrijpen we dat gewrichtsproblemen en pijnklachten je dagelijkse leven kunnen beïnvloeden. Daarom bieden we hoogwaardige manuele therapie om je te helpen herstellen en jouw mobiliteit te verbeteren.

 

NEEM CONTACT OP

Wat houdt manuele therapie in?

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het onderzoeken en behandelen van gewrichtsproblemen. Onze ervaren manueel therapeuten maken gebruik van handmatige technieken om gewrichten te mobiliseren en te manipuleren, waardoor beperkingen worden verminderd en pijn wordt verlicht. Deze therapie is uitermate geschikt voor mensen met gewrichtsklachten, zoals rugpijn, nekpijn. Ook voor mensen met problemen in de armen of benen, zoals etalagebenen, is deze therapie uitermate geschikt. Onze manueel therapeuten zijn experts in het identificeren van de oorzaak van jouw klachten en het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan om jou snel en effectief te helpen. Gewrichtsproblemen kunnen ook optreden als gevolg van aandoeningen zoals reuma. Daarom bieden wij ook links naar gespecialiseerde behandelingen zoals fitness met reuma. We begrijpen dat jouw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn, en we zijn hier om je te ondersteunen op jouw weg naar herstel.

Ontdek of deze therapievorm bij jou past

Ben je klaar om jouw gewrichtsproblemen aan te pakken en weer pijnvrij te bewegen? Neem contact met ons op en bespreek de verschillende behandelmethodes. We begrijpen dat elk persoon uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha