✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Manuele therapie in Dordrecht

Voor het volgen van manuele therapie kom je naar FysiCo in Dordrecht. Onze ervaren therapeuten helpen je met verschillende therapieën bij het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn, door specifieke mobilisatietechnieken toe te passen.

NEEM CONTACT OP

Wat houdt manuele therapie in?

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het onderzoeken en behandelen van gewrichtsproblemen. Deze therapie is uitermate geschikt voor mensen met gewrichtsklachten, zoals pijn in de wervelkolom. Dankzij manuele therapie wordt de normale functie van deze gewrichten herstelt, waardoor druk wordt verminderd. Ook voor mensen met problemen in de armen of benen, zoals etalagebenen, is deze therapie uitermate geschikt. Door de algehele mobiliteit te verbeteren met behulp van specifieke oefeningen, wordt de bloedcirculatie verbeterd, waardoor de symptomen verminderen. Gewrichtsproblemen kunnen ook optreden als gevolg van aandoeningen zoals reuma. Daarom bieden wij ook links naar gespecialiseerde behandelingen zoals fitness met reuma. We begrijpen dat jouw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn, en we zijn hier om je te ondersteunen op jouw weg naar herstel.

Ontdek of deze therapievorm bij jou past

Het volgen van manuele therapie biedt mensen met diverse aandoeningen een gespecialiseerde methode om hun klachten effectief aan te pakken. Wil je jouw gewichtsproblemen aanpakken? Neem contact met ons op en bespreek de verschillende behandelmethodes. We begrijpen dat elk persoon uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha