✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Behandeling van nekklachten in Dordrecht

Als je last hebt van nekklachten, kun je voor behandelingen terecht bij FysiCo in Dordrecht, in de buurt van Papendrecht. Ons jonge en gemotiveerde team beschikt over alle methoden, technieken en materialen om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Met het juiste behandeltraject ga je binnen de kortste keren weer pijnvrij door het leven!

 

NEEM CONTACT OP

Wij helpen je van nekklachten af met diverse behandelingen

Nekklachten zijn uitermate vervelend. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan na voor langere tijd een verkeerde houding te hebben aangenomen of zijn het gevolg van een whiplash of een sportblessure. In sommige gevallen kan de pijn doorstralen naar het hoofd en de schouders. Deze pijn is erg vervelend en je wilt hier dan ook zo snel mogelijk vanaf. In onze fysiotherapiepraktijk stellen we samen een compleet behandelplan op. We beschikken we over prachtige behandelkamers in de praktijk, waar je samen met je fysiotherapeut de oefeningen uitvoert die jouw nekklachten helpen te verlichten. Zo wordt stap voor stap toegewerkt naar je volledige herstel. Heb je naast nekklachten, ook last van pijn in je rug? Wij bieden ook fysiotherapie bij rugklachten. Daarnaast kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een revalidatie na een heupoperatie.

Maak direct een afspraak

Pak nekklachten snel en effectief aan met fysiotherapiebehandelingen bij FysiCo. Onze praktijk, waar je ook terechtkunt voor bijvoorbeeld fysiofitness, biedt ruime openingstijden. Zo maak je ook voor of na je werk een afspraak. Bovendien kun je in het weekend gebruikmaken van vrijblijvende inloopspreekuren. Maak nu een afspraak door te bellen naar 078-2001620 of het afsprakenformulier in te vullen en zet de eerste stap naar jouw herstel.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha