✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup

De revalidatie na het laten plaatsen van een nieuwe heup, is een cruciale fase die bepaalt hoe goed patiënten in staat zullen zijn om terug te keren naar hun dagelijkse activiteiten zonder pijn en met verbeterde mobiliteit. Bij FysiCo in Dordrecht zijn we specialisten in bewegen. Dankzij onze vele jaren ervaring zorgen we ervoor dat jouw revalidatie spoedig verloopt en je snel flexibel kunt bewegen met jouw nieuwe heup.

 

NEEM CONTACT OP

Ondersteuning bij de revalidatie van jouw nieuwe heup

Wordt er bij jou binnenkort een nieuwe heup geplaatst en wil je zeker weten dat jouw revalidatie goed verloopt? Bij onze fysiotherapiepraktijk assisteren we je tijdens het revalideren. In de eerste weken richten we ons voornamelijk op pijnbeheersing en starten we met eenvoudige oefeningen. Naarmate je als patiënt herstelt, worden de oefeningen uitgebreider en meer gericht op het verbeteren van kracht. Naast dat je bij ons terecht kunt voor revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup, kun je ons ook voor andere behandelingen inschakelen, bijvoorbeeld:

-        Revalidatie na een coronabesmetting

-        Sportfysiotherapie

-        Triggerpointtherapie

Daarnaast bieden wij ook tips voor valpreventie. Zo kan eventueel toekomstig letsel door vallen ook voorkomen worden en bescherm jij je nieuwe heup optimaal!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Verzeker jezelf van een spoedig en fijn herstel na jouw heupoperatie. Schakel daarom onze specialisten in om je, nadat je een nieuwe heup hebt gekregen, bij te staan tijdens je revalidatie. De behandelingen die wij uitvoeren, vinden plaats in de ruime oefenzaal of in een van onze prachtige behandelkamers in een huiselijke sfeer. Wil je een afspraak inplannen? Vul dan het afsprakenformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat je kunt starten met de revalidatie.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha