✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup

Ben jij op zoek naar een ervaren fysiotherapeut die jou kan begeleiden bij je revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup? Bij de praktijk van FysiCo in Dordrecht bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt. Wij zijn specialisten in bewegen. Dankzij onze vele jaren ervaring zorgen we ervoor dat jouw revalidatie spoedig verloopt en je snel flexibel kunt bewegen met jouw nieuwe heup.

 

NEEM CONTACT OP

Ondersteuning bij de revalidatie van jouw nieuwe heup

Heb of krijg jij binnenkort een nieuwe heup en wil je zeker weten dat jouw revalidatie naderhand goed verloopt? Bij onze fysiotherapiepraktijk assisteren we je tijdens het revalideren. De behandelingen die wij uitvoeren, vinden plaats in de ruime oefenzaal of in een van onze prachtige behandelkamers in een huiselijke sfeer. Zo creëren wij een fijne omgeving waar iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt. Naast dat je bij ons terecht kunt voor revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup, kun je ons ook voor andere behandelingen inschakelen, bijvoorbeeld:

-        Revalidatie na een coronabesmetting

-        Sportfysiotherapie

-        Triggerpointtherapie

Daarnaast bieden wij ook tips voor valpreventie. Zo kan eventueel toekomstig letsel door vallen ook voorkomen worden en bescherm jij je nieuwe heup optimaal!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Verzeker jezelf van een spoedig en fijn herstel na jouw heupoperatie. Schakel daarom onze specialisten in om je, nadat je een nieuwe heup hebt gekregen, bij te staan tijdens je revalidatie. Wil je een afspraak inplannen? Vul dan het afsprakenformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat je kunt starten met de revalidatie.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha