Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Behandeling van sportblessures in Dordrecht

Als je last hebt van één of meerdere sportblessures, staan we bij FysiCo in Dordrecht klaar om je te helpen herstellen. Wij zijn specialisten in bewegen en beschikken over de juiste methoden, technieken en materialen om jou zo snel mogelijk van je blessure af te helpen. Zo beoefen je zo snel mogelijk weer jouw favoriete sport!

 

Diverse sportblessures snel verholpen dankzij fysiotherapie in onze praktijk in Dordrecht

Je kunt voor allerlei sportblessures terecht in onze fysiotherapiepraktijk in Dordrecht. Denk aan knie-, enkel-, voet- en schouderblessures, maar ook als je last hebt van nekklachten die je tijdens het sporten hebt opgelopen. Als de blessure daarom vraagt, passen we sporttaping toe. Deze tape zorgt ervoor dat de spieractiviteit zelf meehelpt aan het herstel van je blessure. De behandelingen van sportblessures die we in onze praktijk in Dordrecht uitvoeren, vinden plaats in een ruime oefenzaal. We beschikken bovendien over prachtige behandelkamers met een huiselijke sfeer. In deze fijne setting zorgen we ervoor dat je herstel zo spoedig en soepel mogelijk verloopt.

Maak direct een afspraak tijdens onze flexibele openingstijden

Wacht niet te lang met de behandeling van jouw sportblessure, maar maak hiervoor zo snel mogelijk een afspraak bij FysiCo. Met de juiste behandelmethodes ga je snel weer pijnvrij aan de bak! Je maakt een afspraak door te bellen naar 078-2001620 of door het afsprakenformulier in te vullen. Onze praktijk opent al om 6.30 uur ’s ochtends en is ook in het weekend toegankelijk voor vrijblijvende inloopspreekuren. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fysicodordrecht.nl.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren