Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Sportfysiotherapie in Dordrecht

Als je een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten en je zoekt daarom een ervaren praktijk voor sportfysiotherapie in Dordrecht, helpen we je bij FysiCo graag. In onze praktijk in Dordrecht voeren wij meerdere behandelingen voor sportfysio uit. Na een uitgebreide intake door onze professionele therapeuten, kun je meteen starten met jouw traject. Je zult merken dat je snel en gestaag herstelt.

 

Sportfysiotherapie in Dordrecht voor allerhande blessures

Ons jonge team van fysiotherapeuten bestaat uit specialisten in beweging. Naast verlichting van klachten en assistentie bij het herstel na operaties, bieden wij advies voor mensen die sporten. Dit geldt zowel voor recreatieve als professionele sporters. Ieder traject in de sportfysiotherapie beginnen wij met een persoonlijke intake bij onze praktijk in Dordrecht. Hier brengen we in kaart welke behandelstrategie het beste past bij jouw klachten. Afhankelijk van je klachten passen we naast manuele therapie ook specifieke behandelingen zoals dry needling of sporttaping toe. Bij onze sportfysio in Dordrecht gaan we vervolgens samen werken aan jouw herstel en gezondheid.

Maak een afspraak voor sportfysio in onze praktijk in Dordrecht

Het personeel van onze praktijk voor sportfysiotherapie in Dordrecht staat klaar om jouw klachten aan te pakken. Zo kunnen wij naast sport-gerelateerde klachten ook rugklachten verlichten. Wij maken het onze patiënten graag gemakkelijk; zo zijn we bijvoorbeeld doordeweeks al vanaf 06.30 uur geopend tot in de avonduren. Deze openingstijden zijn ideaal als je lange of onregelmatige werktijden hebt. Ook kun bij ons in het weekend terecht voor sportfysiotherapie tijdens één van de inloopspreekuren in onze praktijk in Dordrecht. Plan jouw intake gelijk telefonisch in via 078-2001620 of het afsprakenformulier. Innovatieve sportfysio FysiCo in Dordrecht verwelkomt je graag!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren