✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Triggerpointtherapie in Dordrecht

Triggerpointtherapie volg je bij FysiCo in Dordrecht. Deze vorm van therapie helpt wanneer je veel last hebt van spierpijn en spierkrampen. Triggerpoints zijn spierknopen, oftewel lokale verkrampingen, die zorgen voor een gebrek aan doorbloeding en zuurstof in de spieren. Het resultaat is vaak een harde bobbel of spierstreng die pijnlijk aanvoelt als je erop drukt. Met behulp van triggerpointtherapie ben je snel van dit probleem af! 

 

NEEM CONTACT OP

Soepele spieren dankzij triggerpointtherapie

Triggerpoints ontstaan vaak als gevolg van overbelasting, een slechte houding of stress. Ook bepaalde tekorten in voedingsstoffen en vitamines kunnen een oorzaak zijn. Tijdens triggerpointtherapie in onze fysiotherapiepraktijk maken we strakke spieren los, waardoor de spierspanning afneemt. Een van de manieren waarop we dit doen, is door dry needling toe te passen. Door naalden in de triggerpoints te plaatsen, ontspannen de spieren snel en komt de spierstofwisseling weer vlug op gang. Dankzij deze therapievorm ervaar je geen pijnlijke spierklachten meer en zit je beter in je vel.

Laat je behandelen en kom snel van pijnlijke spieren af

Spierverkrampingen zijn niet fijn. Laat je daarom zo snel mogelijk behandelen door een afspraak te maken voor triggerpointtherapie bij FysiCo. Bel naar 078-2001620 of vul het afsprakenformulier in om uw afspraak te maken. Onze nieuwe praktijk is van 6.30 uur tot in de avonduren open en ook in de weekenden toegankelijk voor inloopspreekuren. Je kunt dus ook bij ons terecht als je het overdag druk hebt!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha