Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Fysiotherapie rugklachten

Fysiotherapie is een van de weinige methoden waarmee hardnekkige rugklachten verlicht of verholpen worden. In de praktijk van FysiCo in Dordrecht staan wij klaar om uw rugklachten of andere pijnklachten in behandeling te nemen. Onze ruime oefenzaal biedt voldoende plek om zelfstandig oefeningen te doen. Ook kunnen onze fysiotherapeuten u behandelen in een van onze luxe behandelkamers. Door fysiotherapie te combineren met een oefentraject zijn de therapeuten van onze praktijk in Dordrecht in staat om jouw rugklachten binnen afzienbare tijd te verlichten.

 

Fysiotherapie volgen tegen rugklachten bij onze praktijk in Dordrecht

De therapeuten bij FysiCo Dordrecht zetten zich voor de volle honderd procent in om ervoor te zorgen dat jij gezond en fit door het leven gaat. We stellen samen met jou realistische doelstellingen op, waar we vervolgens gezamenlijk mee aan de slag gaan. Je ondergaat bij onze praktijk in Dordrecht in de behandelkamers je fysiotherapie, waarna je in de oefenzaal aan de slag kunt met je oefeningen. Wij behandelen echter meer dan enkel rugklachten; ook vele andere pijnklachten worden verlicht dankzij fysiotherapie. Mocht je nog verdere zorg behoeven, kunnen we dankzij onze contacten met zorginstellingen in de regio je uitstekend hierin voorzien. Wel zo prettig als je een specialistische behandeling zoals dry needling of sport taping nodig hebt!

Een jong bedrijf met een gezonde blik

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Dordrecht kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor het behandelen van jouw pijn- of rugklachten. Ook houden wij vrijblijvende inloopspreekuren in het weekend. Ons team van fysiotherapeuten is jong, enthousiast en zeer kundig. Zij staan altijd klaar om jou te helpen bij je hersteltraject. Geïnteresseerd en graag jouw intake inplannen? Bel dan naar 078-2001620!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren