✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Behandeling van sportblessures in Dordrecht

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling van je sportblessures bij een praktijk in Dordrecht of Papendrecht? Bij onze praktijk FysiCo in Dordrecht staan we voor je klaar om je te begeleiden tijdens je herstel. Onze specialisten in bewegen beschikken over de juiste methoden, technieken en materialen om je spoedig van je blessure(s) af te helpen. Zo beoefen je zo snel mogelijk weer jouw favoriete sport!

 

NEEM CONTACT OP

Wij bieden een effectieve behandeling van allerlei sportblessures

Voor de behandeling van diverse sportblessures kom je naar onze fysiotherapiepraktijk. Denk bijvoorbeeld aan knie-, enkel-, voet- en schouderblessures, maar ook als je last hebt van nekklachten die je tijdens het sporten hebt opgelopen. Indien nodig, passen we sporttaping toe. Deze tape zorgt ervoor dat de spieractiviteit zelf meehelpt aan het herstel van je blessure. De behandeling van de sportblessures die we uitvoeren, vinden plaats in een ruime oefenzaal. We beschikken bovendien over prachtige behandelkamers met een huiselijke sfeer. In deze fijne setting zorgen we ervoor dat je herstel zo spoedig en soepel mogelijk verloopt.

Maak direct een afspraak tijdens onze flexibele openingstijden

Wacht niet te lang met de behandeling van sportblessures en meld je aan voor sportfysiotherapie in Dordrecht. Maak een afspraak voor je intake bij FysiCo door het afsprakenformulier in te vullen. Met onze hulp en de juiste behandelmethodes kun je snel weer pijnvrij sporten! Profiteer van onze fijne service. Onze praktijk opent namelijk al om 6.30 uur en is ook in het weekend toegankelijk voor vrijblijvende inloopspreekuren.  

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha