✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Met reuma naar de fitness in Dordrecht

Bij FysiCo profiteer je van goede begeleiding bij fitness voor patiënten met reuma, in onze uitgebreide praktijk in Dordrecht. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om actief te blijven en een gezonde levensstijl te behouden, zelfs als je reuma hebt. Daarom bieden we speciale begeleiding en faciliteiten aan om jou te helpen met vertrouwen te fitnessen, ongeacht je reumatische aandoening.

NEEM CONTACT OP

Begeleiding bij fitness voor mensen met reuma

Bij onze fysio begrijpen we dat reuma pijn en beperkingen met zich mee kan brengen. Daarom hebben we programma’s voor fitness ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op mensen met reuma. Onze medische fitnessprogramma's zijn ontworpen om jou te helpen je mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en je algemene welzijn te bevorderen, alles onder begeleiding van ervaren professionals. Als je specifieke vragen hebt over fitness om te volgen als je kampt met reuma, staan we klaar om je te adviseren. Bovendien bieden we ook fysiofitnessprogramma’s aan. Deze programma’s zijn gericht op het versterken van de spieren rondom de gewrichten die worden aangetast door reuma. Hierdoor kun je met meer comfort en vertrouwen bewegen.

Laat je informeren over de behandelingsmethodes

Ben je klaar om stappen te zetten naar een actiever en comfortabeler leven met fitness, zelfs met reuma? Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team om de verschillende behandelmethoden te bespreken. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha