✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysio volgen tijdens het revalideren in Dordrecht

Wil je fysio volgen tijdens het revalideren, bij een praktijk in Dordrecht, nabij Papendrecht? Het jonge en ervaren team van FysiCo in Dordrecht staat voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in beweging en hebben kennis over de behandelingen van allerlei aandoeningen en klachten. Samen bekijken we welke behandelmethode het meest effectief is voor jou, zodat we je van goede fysio kunnen voorzien tijdens het revalideren.

Bij ons word je begeleid met fysio tijdens het revalideren

Bij onze fysiotherapiepraktijk zijn we gespecialiseerd in diverse behandelmethoden. Samen stellen we een behandelplan op, waarmee we actief aan de slag gaan om je herstel te bevorderen. Tijdens je revalidatie focussen we ons op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Dit kan zijn ontstaan door een ongeluk, na een val of door overbelasting.  Zo kan onze fysio zich bijvoorbeeld richten op het revalideren na het oplopen van een sportblessure. Ook kan revalidatie nodig zijn als gevolg van een ziekte. Wij begeleiden je bijvoorbeeld ook tijdens je revalidatie na corona

Maak een afspraak en start je revalidatietraject

Wil je gaan revalideren na een nieuwe heupoperatie of kamp je met klachten na het oplopen van een ziekte? Wij bieden begeleiding tijdens het revalideren, door middel van doeltreffende fysio. We zetten bijvoorbeeld medische fitness in, zodat je onder begeleiding weer meer gaat bewegen. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Wil je gelijk starten en een intakegesprek inplannen? Vul dan ons afsprakenformulier in.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha