✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysio volgen tijdens het revalideren in Dordrecht

Wil je fysio volgen tijdens het revalideren, bij een praktijk in Dordrecht, nabij Papendrecht? Het jonge en ervaren team van FysiCo in Dordrecht staat voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in beweging en hebben kennis over de behandelingen van allerlei aandoeningen en klachten. Wil je tijdens je revalidatie terecht bij ons team in Dordrecht of Papendrecht? Samen bekijken we welke behandelmethode het meest effectief is voor jou, zodat we je van goede fysio kunnen voorzien tijdens het revalideren.

 

NEEM CONTACT OP

Bij ons word je begeleid met fysio tijdens het revalideren

Bij onze fysiotherapiepraktijk zijn we gespecialiseerd in diverse behandelmethoden voor een revalidatie. Samen stellen we een behandelplan op, waarmee we actief aan de slag gaan om je revalidatie te bevorderen. Tijdens de revalidatie focussen we ons op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Dit kan zijn ontstaan door een ongeluk, na een val of door overbelasting.  Zo kan onze fysio zich bijvoorbeeld richten op het revalideren na het oplopen van een sportblessure. Ook kan revalidatie nodig zijn als gevolg van een ziekte. Wij begeleiden je bijvoorbeeld ook tijdens je revalidatie na corona. Om te zorgen voor een voorspoedig herstel, is het ook mogelijk om medische fitness te volgen in de praktijk.

Een revalidatieprogramma op maat

In onze praktijk staat een toegewijd team voor je klaar om je te begeleiden tijdens je revalidatie. Het programma wordt op maat voor je samengesteld. We geloven sterk in een holistische benadering

Maak een afspraak en start je revalidatietraject

Wil je gaan revalideren na een nieuwe heupoperatie of kamp je met klachten na het oplopen van een ziekte? Wij bieden begeleiding tijdens het revalideren, door middel van doeltreffende fysio. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Wil je gelijk starten en een intakegesprek inplannen? Vul dan ons afsprakenformulier in.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha