Fysiofitness in Dordrecht

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van fysiofitness? Afgelopen periode kregen we bij FysiCo regelmatig de vraag of wij deze vorm van fysio aanbieden. Om aan de vraag gehoor te geven beginnen wij vanaf juni 2023 met fysiofitness in onze praktijk in Dordrecht. Als je net gerevalideerd bent van een operatie in het ziekenhuis, maar je bent nog niet sterk genoeg om zelfstandig te fitnessen, dan is fysiofitness een geschikte oplossing. Fysiofitness is ook geschikt voor mensen met specifieke aandoeningen, zoals reuma of artrose. Door de combinatie van jouw inzet en onze expertise behalen we al snel mooie resultaten!

 

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Fysiofitness in een ruime en moderne oefenzaal in onze praktijk

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Dordrecht beschikken we over een ruime oefenzaal. Op maandagen van 18.00 – 19.00 uur en op woensdagen van 13.30 – 14.30 uur zal deze zaal beschikbaar zijn voor ‘Fysiofitness’. De eerste groepen starten in de week van 5 juni 2023. De trainingen worden gegeven door een van onze ervaren fysiotherapeuten. Per groep is er ruimte voor ongeveer acht personen. Op deze manier is er voldoende persoonlijke aandacht. Gedurende de trainingen worden er verschillende oefeningen gedaan om het hele lichaam te trainen. Tijdens de groepssessies van deze vorm van medische fitness blijf of word je fit onder professionele begeleiding.

Meld je nu aan

Heb je interesse in het volgen van begeleide fitness? Schrijf jezelf dan direct in voor de sessie op maandag of woensdag, zodat dit jouw vaste week wordt om te trainen! Het abonnement is flexibel en maandelijks op te zeggen. Naast fysiofitness staan we ook klaar met andere, specifiekere behandelingen, zoals shockwavetherapie. Ook voor de behandeling van nekklachten kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Bel dan naar 078-2001620.