Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Behandeling van nekklachten in Dordrecht

Als je last hebt van nekklachten, kun je voor behandelingen terecht bij FysiCo in Dordrecht. Ons jonge en gemotiveerde team beschikt over alle methoden, technieken en materialen om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Met het juiste oefentraject ga je binnen de kortste keren weer pijnvrij door het leven!

 

Kom van je nekklachten af met behandelingen in onze prachtige praktijk in Dordrecht

Nekklachten kunnen uitermate vervelend zijn. Deze klachten kunnen ontstaan na lange tijd een verkeerde houding te hebben aangenomen, maar kunnen ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een whiplash of een sportblessure. In sommige gevallen kan de pijn doorstralen naar het hoofd en de schouders. Het is dan ook van belang dat je jouw nekklachten zo snel mogelijk aanpakt. In onze praktijk in Dordrecht beschikken we over prachtige behandelkamers, waar je samen met je fysiotherapeut de oefeningen uitvoert die jouw nekklachten helpen te verlichten. De fysiotherapeut stelt samen met jou een compleet behandelplan op. Zo wordt stap voor stap toegewerkt naar volledig herstel.

Maak direct een afspraak

Pak je nekklachten snel en effectief aan met fysiotherapiebehandelingen bij FysiCo in Dordrecht. Onze praktijk, waar je ook terechtkunt voor bijvoorbeeld fysiofitness, is geopend vanaf 06.30 uur ’s ochtends en ook in de avonduren toegankelijk. Bovendien kun je in het weekend gebruikmaken van vrijblijvende inloopspreekuren. Maak nu een afspraak door te bellen naar 078-2001620 of het afsprakenformulier in te vullen en zet de eerste stap naar jouw herstel.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren