Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup?

Ben jij op zoek naar een ervaren fysiotherapeut die jou kan begeleiden bij jouw revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup? Bij Fysico in Dordrecht bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt. Als professionele fysiotherapeut gevestigd in Dordrecht zijn wij dé specialisten in bewegen. Wij zorgen dat jouw revalidatie spoedig en fijn verloopt zodat jij snel kunt profiteren van flexibel bewegen met jouw nieuwe heup.

 

Ondersteuning bij de revalidatie van jouw nieuwe heup

Heb of krijg jij binnenkort een nieuwe heup en wil je zeker weten dat jouw revalidatie naderhand goed verloopt? Dan schakel je onze praktijk met ervaren fysiotherapeuten in om jou daarbij de assisteren. De behandelingen die wij als fysio uitvoeren, vinden plaats in de ruime oefenzaal van onze locatie in Dordrecht, met enkele prachtige behandelkamers in een huiselijke sfeer. Zo creëren wij een fijne omgeving waar iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt. Naast dat je bij ons terecht kunt voor revalidatie na het krijgen van een nieuwe heup, kun je ons ook voor andere behandelingen inschakelen, bijvoorbeeld:

-          Revalidatie na een coronabesmetting

-          Sportfysiotherapie

-          Triggerpointtherapie

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Verzeker jezelf van een spoedig en fijn herstel na jouw heupoperatie en schakel onze specialisten in om jou bij te staan. Je bereikt ons door te bellen naar 078-2001620 of door een e-mail te sturen naar info@fysicodordrecht.nl. Je kunt ook eenvoudig het afsprakenformulier invullen. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren