✓ Vanaf 06.30 uur open

✓ Vrijblijvend inloopspreekuur

✓ Intake aan huis mogelijk

Fysiofitness in Dordrecht

Ben je op zoek naar een praktijk waar je fysiofitness kunt volgen in Dordrecht? Bij FysiCo in Dordrecht bieden kun je fitness volgen onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Als je net gerevalideerd bent van een operatie in het ziekenhuis, maar je bent nog niet sterk genoeg om zelfstandig te fitnessen, dan is fysiofitness een geschikte oplossing. Fysiofitness is ook geschikt voor mensen met specifieke aandoeningen, zoals reuma of artrose. Door de combinatie van jouw inzet en onze expertise behalen we al snel mooie resultaten!

Fysiofitness in een ruime en moderne oefenzaal in onze praktijk

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Dordrecht beschikken we over een ruime oefenzaal met verschillende apparaten en oefenmaterialen om jou een gevarieerd traject aan te bieden. Samen met de fysiotherapeut stel je een persoonlijk schema op, waarbij je in meerdere sessies steeds wat sterker wordt en meer vaardigheden aankunt. Het individuele programma is afgestemd op jouw conditie. Tijdens de sessies van deze vorm van medische fitness leer je skills aan waar je je hele sportieve leven profijt van hebt!

Meld je nu aan

Volg fysiofitness bij onze praktijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Naast fysiofitness staan we ook klaar met andere, specifiekere behandelingen, zoals shockwavetherapie. Ook voor de behandeling van nekklachten kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Bel dan naar 078-2001620. Het is ook mogelijk om direct een intakegesprek in te plannen via het afsprakenformulier.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

hCaptcha