Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

✓ prettigste fysiotherapeut van Dordrecht

✓ vrijblijvende inloopspreekuren 

✓ revalidatie na je operatie

Fysiofitness in Dordrecht

Als je net gerevalideerd bent van een operatie in het ziekenhuis, maar je bent nog niet sterk genoeg om zelfstandig te fitnessen, dan is fysiofitness bij FysiCo in Dordrecht een geschikte oplossing. Onder begeleiding van onze fysiotherapeuten en met de juiste oefeningen word je steeds fitter. Fysiofitness is ook geschikt voor mensen met specifieke aandoeningen, zoals reuma of artrose. Met jouw inzet en onze expertise behalen we al snel mooie resultaten!

 

Fysiofitness in een ruime en moderne oefenzaal in onze praktijk in Dordrecht

Bij FysiCo beschikken we over een ruime oefenzaal met verschillende apparaten en oefenmaterialen om jou een gevarieerd traject te laten uitvoeren. De fysiotherapeut stelt samen met jou een persoonlijk schema op, waarbij je in meerdere sessies steeds wat sterker wordt en meer vaardigheden aankunt. Het programma is afgestemd op jouw conditie. Tijdens de sessies fysiofitness in onze praktijk in Dordrecht leer je skills aan waar je je hele sportieve leven profijt van zult hebben.

Meld je nu aan

Volg fysiofitness bij onze praktijk in Dordrecht van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Naast fysiofitness staan we ook klaar met andere, specifiekere behandelingen, zoals shockwavetherapie en de behandeling van nekklachten. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 078-2001620 of stuur een e-mail naar info@fysicodordrecht.nl. Het is ook mogelijk om eenvoudig het afsprakenformulier in te vullen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren